RSS

MALAYSIA OFFICIAL | Vimax Herbs Dealer | Herba Hebat Untuk Lelaki No # 1 Di Dunia (Kategori Pembesaran Zakar Yang Kekal & Kategori Penambah Air Mani) | Pengedar Vimax Malaysia, Dealer Vimax Original, Vimax Canada, Pengedar Sah Vimax

22 May
HOME          |       PAYUDARA BESAR       |      CERITA SEKS      |       TAHAN LEBIH LAMA

DIRUMUS DENGAN HERBA
VIMAX Herbs DI-ADUN
TERBAIK DAN BERMUTU TINGGI
100% ASLI – SEMULAJADI
& SELAMAT

Bahan esklusif kami adalah formula yang lengkap adunan bahan-bahan semulajadi. Setiap bahan memainkan peranan yang amat penting untuk meningkatkan kelelakian anda.
Epunedum Sagitum | Horny Goat Weed

– China memanggilnya Yin Yang Huo. Doktor terkemuka China melaporkan ia meningkatkan libido dan fungsi ereksi. Diguna untuk memulihkan seksual dan keletihan badan. Ia membantu badan merembes testosterone membolehkan anda memiliki daya seks dan tenaga. Terbukti menjadi bahan aprodisiak semulajadi yang amat kuat, sebab itu bahan ini ada dalam setiap herba untuk lelaki sekarang ini.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Ginkgo

– Ginko boleh kita jejaki 5,000 tahun digunakan di China. Herba untuk aliran darah yang sempurna. Ia membantu otak agar segar dan membaiki sistem minda. Selain membantu menguatkan sistem urat tunjang, ia membantu merawat mati pucuk dan lemah tenaga batin. Selain itu, ia membantu aliran darah ke kawasan genital dengan sempurna sekali. Ada kajian membuktikan 78% lelaki yang bermasalah mati pucuk melaporkan peningkatan dari segi seksual tanpa kesan sampingan.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Ginseng

– Guna untuk lemah badan dan tiada tenaga. Ia memberi tenaga dan juga meningkatkan daya seksual. Saintis Rusia membuktikan ginseng merangsang aktiviti fizikal dan mental. Ia memberikan efek positif pada sistem kesuburan lelaki. Ia juga membantu ahli sukan dalam aktiviti senaman mereka. Mengawal darah tinggi, menyegarkan sistem tubuh badan dan merawat hormon pembesaran dan mempercepatkan pertumbuhan sel pembesaran. Bahan ginseng iaitu ginsenosides juga merubah aliran darah otak dan zakar. Herba ini memperbanyakkan mani dan merawat pancutan pramatang. Ia membina darah dan sperma. Kini penggunaannya amat meluas dan terkenal sekali dalam “tenaga lelaki”.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Saw Palmetto

– Terkenal untuk merangsang lelaki yang kurang upaya dan tiada mood dalam seks. Bahan dalam herba ini ada kesan aprodisiak. Beberapa kajian di Eropah menunjukkan herba ini amat bagus untuk merawat lelaki yang bermasalah. BPH menemukan bahan dalam herba ini mrenjat dan mengawal prostat yang bengkak. Bagus untuk lelaki yang prostanya lemah. Lelaki yang mencuba herba ini mendapati rasa prostat yang lebih selesa dan dapat mengawal air kencing. Selain itu ia mengurangkan kolestrol dan asid lemak yang tidak diperlukan dalam darah.
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::


Cayenne Fruit

– Mencegah strok, dan menyeimbangi aliran darah. Ia mencegah serangan jantung dengan menguatkan otot jantung. ia mempunyai agen untuk membina tisu badan yang rosak. Selain itu ia merawat keletihan melampau.
BILA KESANNYA DAPAT
SAYA LIHAT?
– Minggu 1 Hingga 4;
Kesan dapat dilihat dalam beberapa minggu, iaitu ketebalan dan ereksi yang lebih lama.

– Minggu 5 Hingga 8;
Selepas sebulan dua, zakar akan ketara dari segi panjang, tebal dan lebar. Berdiri di depan cermin dan amati. Anda akan kagum dengan saiz zakar anda yang baru.

– Minggu 9+;
Bila anda ereksi, anda dapati kesan perubahan yang amat ketara sekali. Bukan hanya dari segi saiz, malahan zakar lebih padat dan kuat dari sebelumnya.
.. Di Jamin Berkesan atau

Wang Anda Di Kembalikan!
TAMBAH HINGGA
PANJANG DAN TEBAL
300% PENAMBAHAN
AIR MANI
TINGKATKAN LIBIDO
DAN STAMINA
FORMULASI DARI
CANADA
HERBA PALING
FAMOUS MASA KINI
Maklumat lanjut >> Klik Sini
Beli Dengan Harga Diskaun >> Klik Sini
 
Leave a comment

Posted by on May 22, 2011 in Umum

 

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: